Mirë se erdhët në faqen zyrtare të MProdutction.

Këtu mund të gjeni më shumë informata për MProdutction, shërbimet që ne ofrojmë si dhe ofertat speciale për xhirimin e klipeve, dasmave, eventeve të ndryshme dhe konferencave.

Poashtu, përmes kësaj faqeje ju mund të bëni rezervimin online për xhirimin e eventit tuaj dhe të na kontaktoni rreth detajeve të shërbimeve tona.

 

 

 

Rreth Nesh

MProduction është një kompani e cila është e specializuar në xhirimin e Video Klipeve, Dasmave, Eventeve, dhe Konferencave të ndryshme në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Më Shumë...

 

Partners

MProduction ofron shërbimet e saj në bashkëpunim me partnerët të ndryshem nga të gjitha lëmit...


Më Shumë...

 

Oferta

Ofertat e MProductions për pakot e Video Klipeve, Dasmave, Eventeve si dhe Konferencave mund të shkarkohen duke klikuar në linqet me posht qe do jen vetem per ju... Më Shumë...